Online bestellen
Winkelwagen

Bezorgen

 

Wanneer ontvang ik mijn besteld artikel?
Uw bestelling wordt direct na ontvangst van betaling verwerkt en verzonden. Als u op een werkdag voor 13.00 uur bestelt, heeft u uw aankoop in principe de volgende dag al gratis in huis (ma-vr). De bestellingen van zaterdag en zondag dragen wij maandag over aan UPS.

 

Hoe weet ik wanneer mijn pakket geleverd wordt?

U krijgt na afronding van de bestelling een e-mail met daarin de Track & Trace-gegevens van UPS. Zo kunt u eenvoudig uw pakket volgen en weet u wanneer u de bezorger kunt verwachten. Volg uw Partsfrog bestelling.

 

Wie bezorgt mijn bestelling?
Uw bestelling wordt geleverd door UPS op werkdagen (maandag t/m vrijdag) tussen 09:00 - 19:00 uur.

Nationale verzendservices:

 

Internationale verzendservices:

 

Het geleverde product is niet goed, wat moet ik doen?
Voldoet het geleverde product niet aan uw verwachting? Of is het stuk? Dat is vervelend. U kunt binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling een product retourneren of ruilen. Kijk hier hoe retourneren bij Partsfrog werkt.

 

Ik heb een ander artikel ontvangen dan het bestelde artikel?
We gaan heel zorgvuldig te werk, maar natuurlijk kan het voorkomen dat we een keer een fout maken. Heeft u een verkeerd artikel ontvangen, laat ons dit dan weten via het online retourformulier.

 

Ik was niet thuis toen de bezorger langskwam, wat gebeurt er nu?
Niet thuis bij uw levering? De UPS chauffeur deponeert een briefje in de brievenbus met het dichtstbijzijnde UPS Access Point. Hier kunt u het pakket de volgende (werk)dag zelf ophalen.

 

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen?
Ja. Bij elke bestelling, krijgt u standaard de mogelijkheid om een ander afleveradres op te geven. Dit is een van de laatste stappen in het bestelproces. Het afleveradres hoeft dus niet gelijk te zijn aan het factuuradres.