Online bestellen
Winkelwagen

Desktop toetsenborden

Desktoptoetsenborden

Werkt uw toetsenbord niet meer doordat de toetsen zijn versleten? Of is het toetsenbord beschadigd door het knoeien van drinken over de toetsen? Of bent u op zoek naar een andere taalversie? Wat de reden ook is, Partsfrog heeft Dell toetsenborden in verschillende uitvoeringen voor u.

De volgorde van de toetsen op een toetsenbord verschilt vaak per land. In Nederland gebruiken we meestal de QWERTY toetsenbordindeling. De AZERTY indeling wordt vaak in België gebruikt. Het is aan te raden om hier goed op te letten bij de aanschaf van uw toetsenbord. Bij een QWERTY toetsenbord is er ook nog verschil tussen een US of UK lay-out. De US lay-out heeft een kleine enter toets en grote shift toets. De UK lay-out is te herkennen aan een grote enter en een kleine shift. De normale indeling in Nederland is QWERTY US International.

Bij Partsfrog bestelt u heel eenvoudig uw toetsenbord online. Wij verkopen alleen originele onderdelen van OEM-topkwaliteit en geven 1 jaar garantie. Komt u er zelf niet uit, dan adviseren wij u graag. U kunt ons op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur bereiken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

33 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

33 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina