Online bestellen
Winkelwagen

Desktop toetsenborden

Desktoptoetsenborden

Werkt uw toetsenbord niet meer doordat de toetsen zijn versleten? Of is het toetsenbord beschadigd door het knoeien van drinken over de toetsen? Of bent u op zoek naar een andere taalversie? Wat de reden ook is, Partsfrog heeft Dell toetsenborden in verschillende uitvoeringen voor u.

De volgorde van de toetsen op een toetsenbord verschilt vaak per land. In Nederland gebruiken we de QWERTY US International toetsenbordindeling. De AZERTY indeling wordt vaak in België gebruikt. De QWERTY toetsenbordindeling met de UK layout wordt gebruikt in het Verenigd Koninkrijk.

De toetsenbordindeling op de afbeeldingen op deze webpagina kunnen overigens verschillen van het te ontvangen product. Foto is slechts een voorbeeld van het toetsenbord met de US lay-out.

Bij Partsfrog bestelt u heel eenvoudig uw toetsenbord online. Wij verkopen alleen originele onderdelen van OEM-topkwaliteit en geven 1 jaar garantie. Komt u er zelf niet uit, dan adviseren wij u graag. U kunt ons op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur bereiken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

26 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

26 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina