Online bestellen
Winkelwagen

Laptop toetsenborden

Laptop toetsenborden

Werkt uw laptop toetsenbord niet meer doordat de toetsen zijn versleten? Of is het toetsenbord beschadigd door het knoeien van drinken over de toetsen? Of bent u op zoek naar een andere taalversie? Misschien wilt u een versie met verlichte toetsen, een Dual-Pointing versie? Wat de reden ook is, Partsfrog heeft Dell toetsenborden in verschillende uitvoeringen voor u.

Er zijn verschillende soorten toetsenborden geschikt voor sommige laptop modellen. Vooral de indeling en het aantal toetsen van het laptop toetsenbord is in dit geval belangrijk. Beoordeel of het toetsenbord Dual-pointing of Single-pointing moet zijn en of er sprake is van verlichte of onverlichte toetsen.
Bij Dual-pointing heeft het toetsenbord een muisaanwijzer in het midden. Een Single-pointing toetsenbord heeft dit niet. Bij verlichte toetsenborden (backlit) zit er een licht achter de toetsen, waardoor deze oplichten en in het donker zichtbaar zijn.

De volgorde van de toetsen op een toetsenbord verschilt vaak per land. In Nederland gebruiken we de QWERTY US International toetsenbordindeling. De AZERTY indeling wordt vaak in België gebruikt. De QWERTY toetsenbordindeling met de UK layout wordt gebruikt in het Verenigd Koninkrijk.

Toetsenborden - Verfijn uw keuze

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-90 van 142

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-90 van 142

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina