Online bestellen
Winkelwagen

Laptop toetsenbordframes

Laptop toetsenbordframes

Op zoek naar een laptop-toetsenbordframe of -omlijsting? Bijvoorbeeld omdat u een toetsenbord in een andere taal wilt? Of omdat u uw huidige toetsenbord wilt vervangen door een dual of single pointing-versie of een backlit- / niet-backlit-versie? Dan is de kans groot dat u het frame ook moet vervangen om ervoor te zorgen dat alles past. Partsfrog heeft Dell toetsenbordframe of -omlijsting in verschillende maten en soorten voor u.

Er zijn verschillende soorten laptop-toetsenbordframe of -omlijsting geschikt voor sommige laptop modellen. Vooral de indeling en het aantal toetsen van uw laptop toetsenbord is belangrijk voor de keuze voor een frame. Beoordeel ook of het toetsenbordomlijsting Dual-pointing of Single-pointing moet zijn. Bij Dual-pointing heeft het toetsenbord een muisaanwijzer in het midden. Een Single-pointing toetsenbord heeft dit niet.

Bij Partsfrog bestelt u heel eenvoudig uw laptop-toetsenbordframe online. Wij verkopen alleen originele onderdelen van OEM-topkwaliteit en geven 1 jaar garantie. Komt u er zelf niet uit, dan adviseren wij u graag. U kunt ons op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur bereiken.

Toetsenbordframes - Verfijn uw keuze

Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina