Online bestellen
Winkelwagen

Maandelijkse Archieven: Augustus 2018

 1. Videokaart of grafische kaart kopen?
  01
  Jan

  Videokaart of grafische kaart kopen?

  Game on!

  Een goede grafische kaart is een must voor iedereen die graag gamet of beelden bewerkt. De grafische kaart verzorgt namelijk het beeldsignaal dat vanuit de computer wordt gegeven aan je beeldscherm. Het is daarom belangrijk om een grafische kaart te kiezen die aan jouw verwachtingen voldoet.

  Maar waar moet je allemaal op letten bij de aankoop van een grafische kaart? Je moet ten eerste voor jezelf duidelijk hebben wat je met een grafische kaart wil gaan doen, iedere standaard grafische kaart is namelijk goed genoeg voor het kijken van filmpjes, kantoortoepassingen en internetten. Pas wanneer er meer gevraagd gaat worden zoals professioneel foto’s en video’s bewerken of gamen met 4/5K-beelden is het verstandig om de standaard grafische kaart te vervangen of te laten upgraden.

  Okay, je hebt besloten dat je een grafische kaart nodig hebt, wat nu?

  Read more
 2. Aantal cellen in de batterij: 4-cellen, 6-cellen, 9-cellen?
  01
  Jan

  Aantal cellen in de batterij: 4-cellen, 6-cellen, 9-cellen?

  Wanneer u een laptopbatterij kiest, is het belangrijk dat u overweegt hoe uw laptop wordt gebruikt:

  • - Is uw laptop meestal aangesloten op uw bureau?
  • - Is uw laptop meestal wel of niet op netvoeding aangesloten?
  • - Hecht u belang aan grootte en gewicht wanneer u onderweg bent?

  In de meeste gevallen worden de grootte, het gewicht en de gebruiksduur tussen twee laadbeurten van een batterij bepaald door het aantal cellen in de batterij. Een cel is in feite een kleinere batterij die samen met andere cellen is verpakt en daarop is aangesloten om samen één grote batterij te vormen. In het algemeen geldt: hoe meer cellen, des te krachtiger, zwaarder en groter de batterij. Het is tevens belangrijk om te onthouden dat de gebruiksduur van de batterij altijd afhankelijk is van de vereisten en het gebruik. Als u gedurende langere perioden niet opnieuw kunt opladen, kunt u overwegen om een tweede batterij voor uw laptop aan te schaffen op partsfrog.nl

  Read more
 3. Help mij bij mijn keuze: Dell laptopbatterij
  01
  Jan

  Help mij bij mijn keuze: Dell laptopbatterij

  Veelgestelde vragen

  V. Hoelang gaat de batterij van een Dell laptop mee? Wanneer moet ik overwegen mijn batterij te vervangen?
  A. Alle oplaadbare batterijen verslijten met de tijd en door gebruik. Hoe ouder de batterij is en hoe meer deze wordt gebruikt, des te sterker de prestaties dalen. Een standaardgebruiker wordt een merkbare vermindering van de gebruiksduur doorgaans na 18 tot 24 maanden gewaar. Een veeleisende gebruiker kan een vermindering van de gebruiksduur doorgaans al vóór 18 maanden opmerken. Wij raden u aan een nieuwe batterij voor uw Dell laptop te kopen wanneer de gebruiksduur niet langer aan uw behoeften voldoet.

  Read more