Online bestellen
Winkelwagen

Maandelijkse Archieven: April 2019

 1. Waarom een docking station voor mijn laptop?
  29
  Apr

  Waarom een docking station voor mijn laptop?

  Het begrip docking is heel breed. Het wordt voor een groot aantal apparaten en toepassingen gebruikt. Er zijn er dockings voor laptops, audio, telefoons en tablets. De naam komt trouwens van het Engelse 'to dock' en betekent aanmeren of koppelen. In dit artikel vertellen we u kort waar u op moet letten tijdens uw zoektocht naar een geschikt docking station voor uw laptop.

  Read more
 2. Help: Mijn laptop accu laadt niet meer op
  18
  Apr

  Help: Mijn laptop accu laadt niet meer op

  Wanneer moet ik mijn laptop accu vervangen?

  De meeste mensen die al een tijdje een laptop hebben, herkennen het wel. Ze starten de laptop op en merken dat de laptop niet meer wil opladen. Tijd voor een nieuwe. Hoe lang het duurt voordat u uw laptop accu moet vervangen, hangt af van het merk, de kwaliteit en het gebruiken. Hier vier situaties dat u uw laptop accu moet vervangen.

  Read more
 3. Welke adapter heb ik nodig?
  09
  Apr

  Welke adapter heb ik nodig?

  Tips waar u op moet letten bij aanschaf van een adapter

  Een adapter zet de wisselstroom (AC of alternating current) uit het stopcontact om in gelijkstroom (DC of direct current) met de juiste voltage en stroom. Een kapotte of kwijtgeraakte adapter is dan ook vervelend. Gelukkig kunt u een adapter meestal makkelijk vervangen. Tenminste als u weet waar u op moet letten. Na het lezen van onze tips weet u waar u op moet letten en welke adapter u nodig heeft.

  Read more
 4. Review Dell USB-C Mobile Adapter DA300
  01
  Apr

  Review Dell USB-C Mobile Adapter DA300

  Notebooks worden steeds slanker en lichter. Daardoor zijn ze lekker makkelijk mee te nemen. Maar het betekent ook dat de fabrikanten offers brengen om die notebooks slank en licht te krijgen. Bijvoorbeeld door minder poorten toe te voegen. En daar is niet iedere consument fan van. Gelukkig zijn er adapters om dergelijke kleine problemen te overwinnen. De Dell USB-C Mobile Adapter DA300 is daar één van.

  Read more