Online bestellen
Winkelwagen

Maandelijkse Archieven: Mei 2019

 1. Hoe pas ik mijn muisinstellingen in Windows 10 aan?
  01
  Jan

  Hoe pas ik mijn muisinstellingen in Windows 10 aan?

  Het is heel eenvoudig om de muisinstellingen aan te passen in Windows 10. Handig als u bijvoorbeeld linkshandig wilt werken, uw pijltje te snel over het scherm heen en weer schiet of als u juist sneller door ellenlange teksten wilt scrollen. We leggen u graag uit hoe de instellingen van uw muis aanpast.

  Read more
 2. Wat zijn de voordelen van een docking
  01
  Jan

  Wat zijn de voordelen van een docking

  Het nut van een docking

  Met een docking (soms ook wel poort-replicator genoemd) sluit u snel en eenvoudig uw laptop aan op een monitor, toetsenbord, printer of andere randapparatuur. Geen tijdsverspilling en gehannes met het los- en vastmaken van kabels, u kunt direct aan de slag. U hoeft alleen maar uw laptop aan te sluiten op de docking met een USB-kabel en alles werkt direct. Is dat niet handig?

  Read more
 3. Handige sneltoetsen voor Windows
  01
  Jan

  Handige sneltoetsen voor Windows

  Een sneltoets is een toetscombinatie op het toetsenbord waarmee Windows (of een willekeurig, actief programma) wordt aangestuurd om een actie uit te voeren waarvoor normaal gesproken een aantal muisklikken nodig zijn. Sneltoetsen werken vaak sneller dan de computermuis. Ook zijn er minder handelingen nodig, waardoor het preventief werkt tegen RSI. We geven u een sneltoetsen-lijstje met de meest gebruikte sneltoetsen. Zo leert u misschien ook het gemak te ervaren van sneltoetsen.

  Read more
 4. Hoe kan ik mijn toetsenbordinstelling wijzigen in Windows 10?
  01
  Jan

  Hoe kan ik mijn toetsenbordinstelling wijzigen in Windows 10?

  Krijgt u ineens andere tekens op het scherm dan u intoetst op het toetsenbord? Dan is het verkeerde toetsenbord ingesteld. Gelukkig is dat eenvoudig te verhelpen. Hoe? Dat leest u in dit artikel.

  Read more